Hoe werkt het?

Working Holiday Visum voor Australië

Inleiding:
Er is met Australië een ‘Working Holiday Agreement’ overeengekomen. Dit betekent dat Nederlandse en Belgische jongeren de mogelijkheid hebben om een jaar lang te reizen én te werken in Australië. Een Working Holiday kan je doen als je binnen de leeftijdsgrens van 18 en 30 zit.

Wij verzorgen jouw Working Holiday Visum aanvraag direct bij de Australische ambassade. Stuur je gegevens naar ons via het contactformulier of kom persoonlijk langs voor meer informatie en we regelen het samen aan onze desk.
Een sneller en persoonlijkere service is niet mogelijk!

Onbezorgd op reis met onze Working Holiday Visum service

Hoe werkt het?
Zodra we je gegevens en wensen hebben ontvangen nemen we contact met je op. in een persoonlijk telefonisch interview nemen we de belangrijkste vragen met je door. Aan de hand van deze gegevens zullen wij met de Australische ambassade jouw visum aanvraag procedure starten. Dit betekend in de praktijk dat jij verder geen actie meer hoeft te ondernemen!

Zodra het visum door de ambassade akkoord is gegeven krijgen wij hier melding van en sturen we het digitale visum direct per email naar je toe.

Met Visum Australië voorkom je moeilijke vragen en lang wachten in onzekerheid. We besparen je daarnaast veel tijd en dankzij onze jarenlange ervaring bieden we je zekerheid.